Bell Schedules (regular and Wednesday)


 Click here for Wednesday Schedule


2018-19 Bell Schedule – Normal Day

 

7:05  am                            Doors Open    

 

7:05                                   “Early Bird” Classes Begin            (85 min)

 

8:05 – 8:30                          Morning Duty Begins

 

8:30 am                                First bell (All Teachers report to their doors.) 

                                                “Early Bird” Classes release

 

8:37 am                                Warning Bell

 

8:40 –10:05                         1st Block                                            (85 min)

10:05 – 10:15                     Second Chance Breakfast            (10 min)

 

10:15 – 11:35                     2nd Block                                           (80 min)

 

11:40 - 1:35                        3rd Block                                            (115 min)

 

11:40 – 12:05 (25 min)                1st lunch:  ACCTC, CDC, Business, Family & Consumer Sciences, Health Sciences

(5 min) 

12:10 – 12:35 (25 min)                2nd lunch:  Math, Social Studies, Business

(5 min) 

12:40 – 1:05 (25 Min)                   3rd lunch: English, Agriculture, World Languages, Library Aides

(5 min) 

1:10 – 1:35 (25 min)                     4th lunch: Wellness, JROTC, Fine Arts, Science*

 

1:40 – 2:30                          Flex Period                                    (50 min)

 

2:35 – 3:55                         4th Block                                            (80 min)

 *Science classes have 4th lunch Monday, Tuesday, Thursday, and Friday. On Wednesdays, all science classes go to 1st lunch.

 

2018-19 Bell Schedule – Wednesday/PD Day

 

7:05 am                                Doors Open    

 

7:05 – 8:30                          Early Bird Classes                                        (85 min)

        

8:05 – 8:30                          Morning Duty Begins        (30 min)

 

8:30 am                                First Bell (All Teachers report to their doors.)

 

8:37 am                                Warning Bell

 

8:40 –9:40                           1st Block                                                        (60 min)

 
9:45 – 10:45                       2nd Block                                                       (60 min)             

10:50 – 12:45                    3rd Block                                                      (115 min)

 

10:50 – 11:15 (25 min)                1st lunch:  CDC, Family & Consumer Sciences, Health Sciences, Science*

(5 min)                                            

 

11:20 – 11:45 (25 min)                2nd lunch:  Math, Social Studies, Business

(5 min)                                            

 

11:50 – 12:15 (25 Min)                 3rd lunch:  English, Agriculture, World Languages, Library Aides

 (5 min)

12:20 – 12:45 (25 min)                   4th lunch: Wellness, JROTC, Fine Arts, ACCTC


12:50 - 1:25 Flex Block (35 min)


1:30 – 2:30                          4th Block                                                   (60 min)

 

2:35 - 4:35                           Professional Development Meetings

*Science classes have 4th lunch Monday, Tuesday, Thursday, and Friday. On Wednesdays, all science classes go to 1st lunch.